Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Brošura, izrađenu po nalogu Nemačke savezne kancelarije za transport (Bundesamt fur Guterverkehr), je detaljna informacija za prevoznike tereta u Nemačkoj.

Obaveštavamo Vas da je utvrđena junska revizija godišnjeg plana raspodele za 2018. godinu.

Pojedinačne planove prevoznika i bodovane komplete sa važećim sertifikatima možete pogledati putem link-a:
http://www.mgsi.gov.rs/cir/dokumenti/godishnji-plan-raspodele-za-2018-godinu

Vodič za nacionalni sistem za merenje (TSM) na engleskom jeziku koje nam je prosledilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Preuzmite priloge:
Download this file (TSM_Kisokos_ENG (00000003).pdf)Nacionalni sistem za merenje u Mađarskoj4427 kB

Briljantan potez Rusije - Nova veza sa Kinom - prvi kamioni su stigli.

Do nedavno se smatralo nemogućim, projekat puta koji povezuje Kinu i Rusiju postao je činjenica. 18. maja prvi konvoj kamiona i autobusa, u pravcu Rusije, krenuo je iz kineskog grada Dalian.

Opširnije...

Mešovita komisija za drumski transport putnika i stvari između Republike Srbije i Republike Bosne i Hercegovine je održana 29. i 30. maja u Sarajevu. Predstavnik Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja Srbijatransport na ovom sastanku je bio naš generalni direktor Goran Aleksić.

Dostavljamo Vam delove protokola vezane za drumski prevoz stvari:

Opširnije...

Ministarstvo Građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je donelo odluku i obaveštenje o raspodeli bazne kvote CEMT dozvola za 2019. godinu.

Kako pojedini naši prevoznici imaju velike probleme prevozeći robu za, iz i kroz Bugarsku, ljubaznošću našeg Odeljenja za konzularne poslove - Ministarstva spoljnih poslova i Ambasade republike Srbije u Sofiji dobili smo link na internet stranicu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Bugarske sa koga se mogu preuzeti brošure na bugarskom, engleskom, nemačkom i turskom jeziku, koji Vam dalje dostavljamo.

Takođe Vam dostavljamo i ove brošure na bugarskom i engleskom jeziku.

Skrećemo Vam pažnju da celu brošuru dobro proučite, pogotovo tačku 6 – Privremene zabrane u kojoj su objašnjene posledice nepoštovanja privremenih zabrana koje se odnose na kretanja motornih vozila putevima u Republici Bugarskoj. Kako bi izbegli velike neprijatnosti koje se našim prevoznicima već dešavaju.

Potkategorije