Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Poštovani prevoznici Srbijatransporta u teretnom saobraćaju

U PRILOGU Vam dostavljamo  Protokol sa sastanka Mešovite komisije za međunarodni drumski prevoz putnika i stvari koji je održan 21. i 22. novembra 2017. godine u Kijevu između delegacija Republike Srbije i Ukrajine.

Opšti deo plana raspodele dozvola za 2017. godinu ko ji je stupio na snagu 26.10.2017. godine možete preuzeti OVDE.

Poziv Srbijatransportu za učešće na sastanku mešovite međudržavne komisije Republika Srbija - Ruska federacija možete preuzeti OVDE.

Pozivamo Vas, da na osnovu svog iskustva u obavljanju prevoza u Ruskoj Federaciji  date svoje predloge i sugestije za pripremu platforme za predstojeće pregovore na satanku u Moskvi.

Odgovor Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na naše inicijative i zaključke i zapisnik sa sastanka u Ministarstvu na kome su aktivno učestvovali i naši predstavnici možete preuzeti u prilogu.

Poziv Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture uputilo je POZIV Srbijatransportu za mešovitu komisiju Srbija - Ukrajina. S tim u vezi je Srbijatransport uputio dopis pomenutom Ministarstvu, koji možete preuzeti OVDE.

Stav Poslovodnog odbora Poslovnog udruženja drumskog teretnog saobraćaja Srbijatransport od 9.10.17. po pitanju raspodele CEMT dozvola za 2018. godinu možete preuzeti OVDE.

Izjašnjenje Srbijatransporta u vezi rokova razduženja međunarodnih dozvola od 10.10.2017. godine, možete preuzeti OVDE, a vremenske rokove plana raspodele OVDE.

 

Dopis Srbijatransporta Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u vezi zahteva za objavljivanje revizije i redovno informisanje udruženja možete preuzeti OVDE.

 

Potkategorije