Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Zašto originalna evropska stakla za autobuse i kamione ?

Nikako ne sme zaboraviti na kvalitet kamionskog ili autobuskog stakla koje će se postaviti na Vaše vozilo. Cena originalnog evropskog stakla za autobuse i kamione je za nijansu viša u odnosu na, manje kvalitetna, ostala stakla, ali je kvalitet neizmerno veći.

Prilikom nezgoda sa vozilom, popravke su nešto što je neizbežno kako bismo mogli da koristimo vozilo. Jedan od najčešćih delova koje pretrpe štetu na vozilu jesu stakla. Prilikom analize troškova popravke uvek se vodimo cenom koja je velikom broju vozača i preduzeća gotovo najvažnija stavka.

Originalna stakla za autobuse i kamione garantuju kvalitet samog proizvoda i garanciju na ugradnju. Originalna kamionska i autobuska stakla imaju izuzetnu optiku odnosno nemaju dioptriju, te ne zamaraju oči prilikom duge vožnje, otpornija su na udare i štite Vaše telo prilikom frontalnih udesa. Ostala stakla za autobuse i kamione, koja su prisutna na našem tržištu, a nisu originalna evropska stakla, imaju izraženu dioptriju koja prilikom duge vožnje zamara oči i dovodi do neprijatnih situacija na putu.

Zašto bezbednost može biti narušena od kamionskog ili autobuskog stakla koje nije originalno evropsko staklo.
Veliki broj istraživanja koja su rađena u Srbiji i EU dokazala su da se originalna stakla u situacijama frontalnih auto sudara ponašaju drugačije u odnosu na sva druga.
Originalna auto stakla štite Vašu bezbednost tako što se sila prilikom sudara prenosi na druge delove karoserije i povećava čvrstoću. Najčešće kamionsko i autobusko staklo ostane na vozilu i ne ugrozi život putnika.

Veliku važnost ima sama montaža stakla na autobusima i kamionima, jer ne stručnom postavkom moguće je narušiti bezbednost. Oblast autobuskih i kamionskih stakala spada u jednu od najvažnijih segmenata kada je bezbednost putnika u pitanju, jer i pri najmanjem udaru, ukoliko nije originalno autobusko ili kamionsko staklo i nije ugrađeno prema standardima, može da nanese velike povrede putnicima i vozačima. Na fotografijama možemo primetiti kako se ponašaju originalna evropska auto stakla i ostala stakla u slučaju frontalnog udesa gde jasno možemo zaključiti da je kvalitetno auto staklo i usled udesa ostalo čitavo, odnosno nije se rasulo i na taj način nije ugrozilo bezbednost putnika u vozilu.Evropske fabrike za proizvodnju autobuskih i kamionskih stakala, čija stakla se ugradjuju u prvu ugradnju svih evropskih vozila, su izuzetno posvećene u traženju novih materijala koji će dodatno povećati bezbednost putnika u vozilu.
Stalna ispitivanja i analize kvaliteta koje fabrike rade, svake godine donose novitete u oblasti autobuskih i kamionskih stakala koji se plasiraju na tržište. Razvoj i ulaganje u bezbednost proizvoda, pored kvaliteta koji je neprevaziđen u svetu, ove fabrike čini apsolutnim liderima u oblasti automobilskih, autobuskih i kamionskih stakala.