Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Auto stakla Ivanić - predstavlja jedinstvenu mrežu servisa za prodaju i ugradnju auto-stakla u Srbiji, koji vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamenu auto-stakala na svim tipovima vozila. Osnovne usluge firme su: popravka oštećenja na staklima, zamena i zatamnjivanje stakla, maloprodaja i veleprodaja originalnih auto-stakala i prateće opreme, zamena stakala retrovizora (lepljenjem).

Sve pomenute usluge mogu se obaviti izlaskom naših radnika na teren. Za vozila teretnog programa nudimo niz mogućnosti, posebno za one koji se nalaze na putevima i kojima je brzina zamene auto-stakla i pristupačna cena od vitalnog značaja. Veliki asortiman auto-stakala renomiranih evropskih proizvođača, vrhunska usluga i montaža auto-stakala koju odlikuje brzina, kvalitet i profesionalnost, razlozi su što su najbolje srpske putničke firme i transportna preduzeća naši redovni klijenti.

Auto stakla Ivanić imaju dugogodišnju saradnju sa najvećim renomiranim svetskim proizvođačima i dilerima auto stakala (Sekurit Saint Gobain, Pilkington, NordGlass, Guardian Automotive, AGC Automotive, Splintex, HS, PMA Tools, ICOR Belgium SA), koja im obezbeđuje poziciju lidera na tržištu Srbije u pogledu kvaliteta, najvećeg lagera auto stakala, cene i brzine ugradnje.

Auto stakla su jedan od najvažnijih segmenata bezbednosti Vašeg vozila, te je stoga jako važno da prilikom kupovine obratite pažnju koje staklo odabrani prodavac prodaje, da li poseduju originalna stakla koja se koriste za prvu ugradnju.

Za vlasnike vozila koji poseduju kasko polisu ili polisu odgovornosti DDOR, DUNAV, WIENER STADTISCHE, UNIQA, MILENIJUM, DELTA GENERALI, AMS, SAVA, AXA, GLOBOS, AS ili TRIGLAV osiguranja, auto-stakla i montaža su besplatni do visine sume osiguranja.

Auto stakla Ivanić kao kompanija ponela je od skoro i titulu firme br.1 u Srbiji u kategoriji najveći broj ugrađenih autostakala, najveći godišnji promet i najveći uvoznik autostakala u Srbiji.

Ulaganje u usavršavanje i obuku zaposlenih radnika, odličan poslovni odnos sa kupcima i saradnicima i konstatno širenje mreže servisa, doprineli su da kompanija Auto stakla Ivanić postavi nove standarde u oblasti auto stakala u Srbiji.

SPECIJALNA PONUDA ZA VLASNIKE AUTOBUSA I KAMIONA
ČLANOVE "SRBIJATRANSPORTA"

  • Prvih pet reparacija stakla - GRATIS za teritoriju Beograda i Novog Sada
  • Zamena stakla na prvom autobusu ili kamionu - 50% NIŽA CENA za uslugu ugradnje
  • Zatamnjivanje stakla prvog autobusa - 50% NIŽA CENA za uslugu ugradnje
  • Za područje Beograda i Novog Sada - izlazak na teren GRATIS


Zašto originalna evropska stakla za autobuse i kamione, a ne neka druga?
ORIGINALNO STAKLO ZA KAMION I AUTOBUS GLAVU ČUVA
Prilikom nezgoda sa vozilom, popravke su nešto što je neizbežno kako bismo mogli da koristimo vozilo. Jedan od najčešćih delova koje pretrpe štetu na vozilu jesu stakla. Prilikom analize troškova popravke uvek se vodimo cenom koja je velikom broju vozača i preduzeća gotovo najvažnija stavka, ali se nikako ne sme zaboraviti na kvalitet kamionskog ili autobuskog stakla koje će se postaviti na Vaše vozilo. Cena originalnog evropskog stakla za autobuse i kamione je za nijansu viša u odnosu na, manje kvalitetna, ostala stakla, ali je kvalitet neizmerno veći.

Pitamo se zašto baš originalna stakla za autobuse i kamione, koja nam preporučuju svi počev od proverenih servisera, majstora pa do procenitelja koji rade procenu prilikom štete na vozilu. Odgovor je vrlo jednostavan i odnosi se na kvalitet samog proizvoda i garanciju na njegovu ugradnju. Originalna kamionska i autobuska stakla imaju izuzetnu optiku odnosno nemaju dioptriju, te ne zamaraju oči prilikom duge vožnje, otpornija su na udare i štite Vaše telo prilikom frontalnih udesa. Ostala stakla za autobuse i kamione, koja su prisutna na našem tržištu, a nisu originalna evropska stakla, imaju izraženu dioptriju koja prilikom duge vožnje zamara oči i dovodi do neprijatnih situacija na putu.

Postavlja se pitanje zašto bezbednost može biti narušena od kamionskog ili autobuskog stakla koje nije originalno evropsko staklo.
Veliki broj istraživanja koja su rađena u Srbiji i EU dokazala su da se originalna stakla u situacijama frontalnih auto sudara ponašaju drugačije u odnosu na sva druga.
Originalna auto stakla štite Vašu bezbednost tako što se sila prilikom sudara prenosi na druge delove karoserije i povećava čvrstoću. Najčešće kamionsko i autobusko staklo ostane na vozilu i ne ugrozi život putnika. Takođe, veliku ulogu ima i sama montaža stakla na autobusima i kamionima, jer ne stručnom postavkom moguće je narušiti bezbednost. U kompaniji Auto stakla Ivanić stalnim edukacijama zaposlenih uspevaju da isprate sve standarde ugradnje koje propisuju najveće evropske kompanije iz oblasti autobuskih i kamionskih stakala. Oblast autobuskih i kamionskih stakala spada u jednu od najvažnijih segmenata kada je bezbednost putnika u pitanju, jer i pri najmanjem udaru, ukoliko nije originalno autobusko ili kamionsko staklo i nije ugrađeno prema standardima, može da nanese velike povrede putnicima i vozačima. Na fotografijama možemo primetiti kako se ponašaju originalna evropska auto stakla i ostala stakla u slučaju frontalnog udesa gde jasno možemo zaključiti da je kvalitetno auto staklo i usled udesa ostalo čitavo, odnosno nije se rasulo i na taj način nije ugrozilo bezbednost putnika u vozilu.


Iz kompanije, koja je najveći uvoznik evropskih auto stakala i stakala za teretni i putnički program u Srbiji, Auto stakla Ivanić smo saznali da su evropske fabrike za proizvodnju autobuskih i kamionskih stakala, čija stakla se ugradjuju u prvu ugradnju svih evropskih vozila, izuzetno posvećene u traženju novih materijala koji će dodatno povećati bezbednost putnika u vozilu.
Stalna ispitivanja i analize kvaliteta koje fabrike rade, svake godine donose novitete u oblasti autobuskih i kamionskih stakala koji se plasiraju na tržište. Razvoj i ulaganje u bezbednost proizvoda, pored kvaliteta koji je neprevaziđen u svetu, ove fabrike čini apsolutnim liderima u oblasti automobilskih, autobuskih i kamionskih stakala.