Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Izbor odgovarajućih guma za Vaše vozilo je veoma važna odluka od koje zavisi Vaša sigurnost i pouzdanost vožnje. Postoji veliki broj faktora koji utiču na izbor i treba dobro razmisliti pre kupovine. Cena kao faktor je najmanja stavka u pogledu šta sve možete izgubiti ako nemate kvalitetan pneumatik. Istrošenost guma,starost jedni su od najčešćih faktora koje će doprineti da Vas transportno vozilo ostavi na putu.Pritisak u gumama znatno utiče na potrošnju i habanje guma, takođe utiče na faktore koji mogu da doprinesu da vozila ostanu na putu. Menjanje pneumatika na putu je izuzetno opasno, kako po Vas tako i po druge učesnike u saobraćaju.

 

Kašnjenje na isporuku iziskuje troškove koji mogu desegnuti više stotina hiljada evra.  Vremenski uslovi ne moraju biti prepreka ako imate kvalitetne pneumatike.

Srbijatransport je svojim članovima obezbedio mlade, pouzdane i kvalitetne gume, sa velikom prelaznom moći  i izdržljivosti po ekskluzivnim cenama preko svojih partnera. Informišite se o akcijama na 064/6457432 ili mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.