Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

ЛУКОИЛ СРБИЈА АД

Ponuda za snabdevanje
članova Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“Beograd

Pored ponude, prosleđujemo Vam i spisak Lukoilovih 115 benzinskih stanica na teritoriji Srbije, kao i ispitivanje kvaliteta premijum EKTO dizel goriva, obavljeno u Mašinskom fakultetu u Beogradu – koje pokazuje da korišćenjem EKTO goriva dovodi do niže potrošnje motora i poboljšanja drugih radnih karakteristika.

1.   U  delu  kartične  prodaje  odnosno  snabdevanja  na  našim  benzinskim  stanicama,  članovima Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“Beograd odobravamo fiksni rabat, bez obzira na njihove pojedinačne preuzete količine. Većim kreditnim potrošačima koji na kvartalnom nivou preuzmu 60.000 litara, na kraju kvartala odobravamo dodatni   bonus od 1 dinar za svaki litar goriva.

 

 

 

Proizvod

 

 

Меsеčnа količina (litаrа)

 

Popust u аpsоlutnоm iznоsu sa PDV-om nа MP cenu u rеžimu avansnog plaćanja
(din/lit)

Popust u
аpsоlutnоm iznоsu sa PDV-om
na MP cenu u
rеžimu fаkturisаnjа i plаćаnjа 15/30 dana (din/lit)

Popust u
аpsоlutnоm iznоsu sa PDV-om
na MP cenu u
rеžimu fаkturisаnjа i plаćаnjа 15/45 dana ili 30/30 dana (din/lit)

Popust u
аpsоlutnоm iznоsu sa PDV-om
nа MP cenu u
rеžimu fаkturisаnjа i plаćаnjа 15/60 dana ili 30/45 dаnа  (din/lit)

 

Evro dizel

 

Bilo koja

 

13,50

12,50 (+1din kvаrtаlnоg bоnusа)

12,00 (+1din kvаrtаlnоg bоnusа)

11,50 (+1din kvаrtаlnоg bоnusа)

 

EKTO dizel

 

Bilo koja

 

16,50

15,50
(+1 din kvаrtаlnоg bоnusа)

15,00
(+1 din kvаrtаlnоg bоnusа)

14,50
(+1 din kvаrtаlnоg bоnusа)

Po  dostizanju  količine od 400.000 litara mesečne  potrošnje na  nivou  celog  Udruženja,
pomenuti dodatni rabat od 1 din/litru  biće odobren svim kreditnim  kupcima iz  Udruženja  .

U efektivnom pogledu na dan 02.03.2017, pri najvećem nivou rabata od 13,5din/lit. krajnja cena iznosi 136,9din/L  što je 0,1 din niže od referentne  veleprodajne  cene  ( Rafinerija  Pančevo) .

Dakle cena za članove Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ Beograd je na benzinskoj stanici povoljnija od veleprodajne cene. Pri tome, s obzirom da na EKTO gorivu odobravamo
3 di n/L viši  rabat,  to  znači da članovi  kupuju EKTO  gorivo  poceni  obi čnog  evrdizela  !

2.   U   delu   veleprodajnog   snabdevanja   možemo   ponuditi   još   bolje   finansijske   uslove   koji podrazumevaju fiksni rabat od 2,88 din/Lit sa PDV u odnosu na baznu veleprodajnu cenu Lukoila. Na dan 02.03.2017.g kalkulacije krajnjih cena ka članovima udruženja izgledaju:

 

Skladište Ostružnica

Skladište Doljevac

Odloženo do 45 dana

133,12

132,62

Avansno

132,12

131,62

U poređenju sa referentnom veleprodajnom cenom Rafinerija Pančevo (137 din/lit za odloženo,
odnosno 135,80din/lit za avansno plaćanje),  krajnja cena za člana  udružen ja  niža je i do 4,38din/lit odnosno 4,18 din/litru goriva.