Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona

Pozivamo Vas da u Vašem interesu uzmete učešće na

konferenciji Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona

26. marta u hotelu Mona Plaza u Beogradu

 

Sedma međunarodna Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2020 održava se 26. marta 2020. u hotelu Mona Plaza, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Već sedmu godinu, TIL povezuje sve ključne industrije u transportu, logistici, upravljanju lancem snabdevanja i potvrđen je kao platforma za uspostavljanje novih kontakata za poboljšanje poslovanja za sve stakeholdere iz zemalja u okruženju.

7. Biznis konferencija TIL 2020 će omogućiti učesnicima da razmene aktuelne informacije, da budu u korak sa inovacijama, da pronađu efikasna rešenja podstaknuta rastućim trendom digitalne transformacije.

Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i  koga znate. TIL objedinjuje ova dva aspekta i potvrđuje ga kroz kreiranje programa u nekoliko paralenih celina koje pružaju edukaciju od strane eminentnih međunarodnih stručnjaka, iskustvo tržišnih lidera, celodnevni networking u direktnim sastancima i promociju najboljih usmerenu na ciljnu i široku javnost.

Nastavljajući uspešnu tradiciju i 7. Biznis konferencija TIL 2020 će biti mesto susreta velikog broja donosioca odluka iz vodećih regionalnih kompanija iz oblasti transporta, logistike, špedicije i ostalih relevantnih industrija, visokih predstavnika investicionih kompanija, državnih institucija, međunarodnih strukovnih udruženja,…

Na kraju celodnevnog programa TIL 2020, u cilju skretanja pažnje učesnika i šire poslovne zajednice na kompanije, tržišne lidere i izuzetne primere dobre prakse koji prate promene na tržištu i utiču na razvoj transporta i logistike u Regionu, biće dodeljena priznanja Brand Leader Award 2020 u sedam kategorija.

U cilju podsticanja tržišne konkurentnosti i privrednog rasta, priznati stručnjaci i menadžeri uspešnih kompanija će govoriti o najaktuelnijim temama: kako digitalizacija i automatizacija utiče na budućnost razvoja transporta i logistike, realizovani i planirani projekti za unapređenje transportne infrastrukture Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, komparativne prednosti vidova transporta, šta podrazumeva optimizaciju logističkih usluga u skladu sa zahtevima savremenog tržišta, izgradnja železničkih i drumskih koridora – efekti investicija...

 Pozivamo Vas da iskoristite mogućnosti za direktni networking, budite brži, efikasniji i profitabilniji od konkurencije i da uspostavite nove kontakte.  U odvojenom prostoru, paralelno sa konferencijskim programom, održavaju se unapred dogovoreni B2B sastanci Sastanci se ugovaraju na osnovu zahteva učesnika.

S obzirom na činjenicu da na konferenciju u velikom broju dolaze donosioci odluka, odnosno vlasnici i direktori uspešnih kompanija, dogovaranje poslova je utoliko lakše i direktnije, a realizacija izvesnija i efikasnija.

Više o konferenciji možete pročitati u dokumentu na linku: http://www.massmediainternational.rs/TIL2020

Pogledajte kako je bilo na TIL 2019 : http://www.massmediainternational.rs/TIL2019

Registraciju možete realizovati na linku: http://www.massmediainternational.rs/Registracija-TIL2020