Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Edukativno konsultativni centar

 

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport" a.d. Beograd posluje 64 godine i nudi profesionalno stručnu saradnju i u sledećim oblastima:

-  Izrada elaborata obavljenog transportnog rada u drumskom transportu, veštačenje ostvarenog prihoda i troškova iz delatnosti obavljanja prevoza u drumskom transportu po jedinici rada i analize tarifnih sistema.

-  Izrada strateških dokumenata iz oblasti bezbednosti saobraćaja (Strategija, Akcioni plan i dr.)

-  Izrada elaborata i analiza tržišta u drumskom transportu u linijskom i vanlinijskom gradsko-prigradskom, međumesnom i međunarodnom prevozu.

-  Izrada studija o gradsko-prigradskom prevozu na teritoriji lokalne samouprave.

-  Stručna (konsultantska) pomoć u vezi rada saveta za bezbednost saobraćaja

-  Realizacija projekata, studija i istraživanja iz oblasti bezbednosti saobraćaja

-  Edukacija svih kategorija učesnika u saobraćaju (učitelja, roditelja, traktorista, biciklista, motociklista, vozača, profesionalnih vozača i dr.) i druge aktivnosti

-  Realizacija preventivno-promotivnih aktivnosti i kampanja u bezbednosti saobraćaja

-  Analiza saobraćajno – transportnog tržišta za potencijalne investitore.

-  Analiza poslovanja preduzeća

-  Veštačenje šteta nastalih zbog neobavljenog transportnog rada i izgubljene dobiti u drumskom transportu.

   Obaveštenje za prevoznike u vezi obuke CPC za vozače

 

U očekivanju donošenja Pravilnika o uslovima koje mora da ispuni pravno lice koje vrši obuku vozača za sticanje CPC, odnosno SPK (sertifikat profesionalnih kompetencija), Poslovno udruženje "Srbijatransport" Vas obaveštava da preko svog ogranka: Edukativno konsultativnog centra, sprovodi pripreme za ispunjenje tih uslova. U cilju postizanja jedinstvenog sistema obuke, pokrivenosti teritorije Srbije i što jeftinijeg sticanja sertifikata i kasnijeg periodičnog usavršavanja, Edukativno kosultativni centar je sačinio odgovarajući program obuke a takođe i ušao u osnivanje više poslovnica edukativnog centra sa prevoznicima, članicama udruženja a koje bi pokrivale sve veće gradove Srbije. Obaveštenje možete pročitati OVDE