Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja "Srbijatransport" a.d. Beograd, u okviru svog poslovanja vrši SUDSKA VEŠTAČENJA i KONSULTANTSKE USLUGE.

Detaljne informacije o uslugama sudskog veštačenja i konsultantskih usluga možete pogledati na sledećim linkovima:

  1. Rešenje APR-a o Upisu ogranka SRBIJATRANSPORT-a za sudska veštačenja i konsultantske usluge
  2. Rešenje Ministarstva pravde o upisu Ogranka Srbijatransport-a u registar-sudskih veštaka
  3. Rešenje Ministarstva pravde o imenovanju sudskog veštaka Aleksić Gorana
  4. Rešenje Ministarstva pravde o imenovanju  sudskog veštaka Gavrić Gazimira
  5. CV Goran Aleksić
  6. CV Gazimir Gavrić