Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Intermodalni i multimodalni transport robe

Transport ima veoma veliki značaj za proizvodnju, kako sa aspekta troškova, vremena, zaliha, tako i sa samog aspekta organizacije proizvodnog procesa i infrastrukture privrede. Značaj transporta je od izuzetno velikog značaja za korisnike transportnih usluga ali i za zajednicu u celini.

Razvoj tehnologija i tržišta nameće potrebu unapređenja organizacije transporta kao podrške razvoju društva.

U saradnji sa različitim transportnim kompanijama - vozarima u svim vidovima saobraćaja, lučkim agentima u pomorskom transportu, lučkim špediterima i ostalim učesnicima u transportnom lancu, obezbeđuje sejedinstvena ponuda sa konkuretnim cenama ukupnog transporta, odnosno kompletan logistički servis u kombinovanom kontejnerskom transportu(multimodalni, intermodalni transport)

Prednosti kako intermodalnog, tako i multimodalnog transporta su rezultat najefikasnije kombinacije različitih transportnih modusa, sa optimizacijom transportnog vremena, smanjenjem troškova inventara i održavanjem transportnih troškova pod kontrolom.

Za detaljno upoznavanje sa Integralnim i multimodalnim transportom preuzeti tekst: Integralni transport(u prilogu)