Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Poštovani poslodavci,

U nadi da ćete nam se pridružiti u zajedničkoj težnji da poboljšamo i olakšamo uslove poslovanja drumskog transporta u Srbiji , pozivamo Vas da postanete deo uspešnog tima poslodavaca koji već 70 godina gradi svest o značaju preduzetništva i javno-privatnog dijaloga kao osnovnog instrumenta za kreiranje novih poslovnih prilika i preduslova razvoja privrede i društvenog napretka . Kroz niz aktivnosti i saradnje sa institucijama, trudimo se da adekvatno odgovorimo na sve zahteve privrednih subjekata i da naše članove međusobno povezujemo.

Srbijatransport je organizacija koja promoviše interese poslodavaca, ali istovremeno štiti interese nacionalne privrede i održivog razvoja . Pored toga što kroz radne grupe utiče na donošenje zakona i podzakonskih akata, uključujemo i poslodavce u sve segmente donošenja odluka, zajedno prepoznajemo i rešavamo probleme koji otežavaju poslovanje.

Zajedno sa drugim udruženjima i poslovačkim organizacijama, sprovodimo projekte koji imaju za cilj jačanje socijalnog dijaloga i postizanje napretka u harmonizaciji nacionalnog sa zakonodavstvom EU u ovoj oblasti . 

PRISTUPNICA ZA TERETNI TRANSPORT

PRISTUPNICA ZA PUTNIČKI SAOBRAĆAJ

PRISTUPNICA ZA ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Svesne činjenice da je privreda opterećena raznim taksama, dažbinama,  i preobimnom administracijom, zalažemo se za uvođenje dodatnih poreskih i fiskalnih olakšica, rešavanje problema deficitarnih zanimanja, uređenja poslovnog ambijenta uz jasnu perspektivu za ubrzani razvoj i napredak. Nastojimo da poslodavce aktivne uključimo u rad organa udruženja, radne grupe i bilateralnih komisija.

Budući da okupljamo veliki broj privrednih subjekata, pozivamo Vas da postanete deo naše organizacije, kako biste unapredili svoje poslovanje i svojim učešćem, predlozima i sugestijama doprineli kreiranju boljeg privrednog ambijenta u sektoru drumskog transporta u Srbiji. Mnogobrojne inicijative i aktivnosti Srbijatransporta možete ispratiti na našem sajtu i tako se upoznati sa svim tekućim pitanjima i novostima od važnosti za Vas, kao i vrstama usluga za članove. Tu su i informacije o postignutim rezutatima, istraživanjima i važnim inicijativama koje smo pokrenuli. 

Mi radimo za Vas, a Vas pozivamo da se uključite u rad u Vašem interesu.

s poštovanjem,

Vaš Srbijatransport