Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Inicijativa Samostalnog sindikata zaposlenih u drumskom i gradskom saobraćaju Srbije za kolektivno pregovaranje u cilju zaključivanja Posebnog kolektivnog ugovora za granu Drumskom i gradskog saobraćaja Srbije.

Ovde možete preuzeti kompletan PDF dokument

Preuzmi dokument

Rešenje Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Republike Srbije kojim se potvrđuje Reprezentativnost Granskog udruženja poslodavaca drumskog saobraćaja " Srbijatransport".

 

Ovde možete preuzeti kompletno rešenje u PDF dokumentu.

Preuzmi dokument

Ovde možete preuzeti pdf file o izabranim organima upravljanja udruženja Srbijatransport

 

Preuzmi dokument

Ovde možete preuzeti potvrdu o izvršenoj poreskoj registraciji Granskog udruženja poslodavaca drumskog saobraćaja Srbije " Srbijatransport".

Preuzmi dokument

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja "Srbijatransport" a.d. Beograd

Ovde možete preuzeti pristupnice

Pristupnica za teretni transport

Pristupnica za putnički saobraćaj

 

 

Potkategorije