Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

 

Organizacija prevoza robe u zemlji i inostranstvu

 

 

SRBIJATRANSPORT  je Poslovno udruženje drumskog saobraćaja koja okuplja privrednike koji obavljaju delatnost prevoza putnika, robe i stvari.

U okviru poslovnog udruženja organizovan je stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija prevoza tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem teretnom saobraćaju .

Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

drumski transport tereta,

skladištenje,

špedicija,

carinjenje,

- transport  tereta železnicom,

rečni  transport tereta i

- pomorski transport tereta

- organizacija rada vozila i radnih mašina

Kamionski transport

Transport robe kontejnerima

Transport rasutog tereta

Transport cisternama

Transport hladnjačama

Transport ADR robe

Transport vangabaritnih tereta

Transport žive stoke

Zbirni transport robe

Distribucija kombi vozilima

Expres pošiljke

Skladišta i pretovar robe

Osiguranje robe u transportu

Za potrebe našeg klijenta, u svakom trenutku u toku transporta, znamo gde se nalazi teret, naš kamion u koji smo smestili robu, brod, kontejner, železnička kompozicija. Na osnovu toga smo se i potrudili da opravdamo našu poslovnu devizu "Logistika u interesu privrede"

Za upite i ugovaranje prevoza kontaktirati:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tel. 011/2767-477

Mob. tel. 064/ 64-57-438, 064/ 64-57-436