Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

Organizacija i transport robe u zemlji i inostranstvu

LOGISTIKA U INTERESU PRIVREDE

 

U okviru poslovnog udruženja organizovan je Poslovodni odbor za logistiku koji okuplja železničke operatere stručni tim za logistiku koji organizuju transport tereta  u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju .

Insistiramo na uređenju poslovnog ambijenta u skladu sa Evropskim direktivama i dobrom praksom u interesu unapređenja konkurentnosti, ubrzavanju tokova robe i eliminisanju prepreka sa ciljem snižavanja troškova logističkih usluga, podizanje efikasnosti i funkcionalnosti transportnih sistema.

Mi uređujemo, usklađujemo i koordiniramo:

- transport  tereta železnicom,

- rečni  transport tereta,

- pomorski transport tereta

- drumski transport tereta,

- organizacija rada vozila i radnih mašina

- skladištenje,

- špedicija,

- carinjenje,

 

Realizujemo:

Transport robe kontejnerima

Transport rasutog tereta

Transport cisternama

Transport hladnjačama

Transport ADR robe

Transport vangabaritnih tereta

Transport žive stoke

Zbirni transport robe

Mikro distribuciju malim  vozilima

Skladišta i pretovar robe

Osiguranje robe u transportu