Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

DOO Starglass Starčevo-Pančevo  bavi se prodajom i ugradnjom stakala za autobuse,kamione, građevinske i poljoprivredne mašine, kombi vozila i automobile. Takođe radimo reparaciju (popravku oštećenog) vetrobrana.

Specijalizovani smo za zamene/ugradnje stakala na autobusima.

Ugradnju rade majstori koji imaju višegodišnje iskustvo. 

Zamenu stakala  možemo raditi u vašem   ili u našem poslovnom prostoru koji se nalazi u Pančevu,

Stakla za autobuse koje imamo u ponudi  mogu biti od proizvođača iz Srbije, EU i Turske.

Konkurentne cene,kvalitet usluge, ljubaznost, brzina,pouzdanost, iskustvo tima jesu  naša najveća prednost.

Pozovite nas i uverite se.

Kontakt osoba:

Dejan Škrbić

060/3777176

https://finnlamex.fi/en/

https://www.pilkington.com/en-gb/uk

http://www.olimpia.com.tr/en/