Srbijatransport

Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ ima dugogodišnju tradiciju rada i poslovanja. uz stalno favorizovanje struke, znanja i pozitivnih vrednosti. „Srbijatransport“ je uvek bio stabilan i stručan partner - kako vlasti, tako i privrednih subjekata u drumskom saobraćaju i gravitirajućim delatnostima. U tom smislu, Poslovno udruženje drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ bilo je i jeste institucija koja ima izuzetno značajnu ulogu u privrednoj delatnosti drumskog saobraćaja Republike Srbije.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Srbijatransport

Putnički saobraćaj

Srbijatransport je kao reprezentativno udruženje drumskog putničkog saobraćaja predstavnik privrede u borbi za uređenje poslovnog ambijenta. Srbijatransport je inicijator i nosilac borbe protiv sive ekonomije i nelojalne konkurencije uz uspostavljanje konkurentnosti i pravne sigurnosti za privredu. Prevoz putnika u javnom drumskom saobraćaju: Gradski i prigradski saobraćaj, unutrašnji međumesni saobraćaj, međunarodni linijski prevoz putnika , vanlinijski prevoz putnika, ugovoreni prevoz i poseban prevoz putnika.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Putnički saobraćaj

Teretni saobraćaj

SRBIJATRANSPORT ima stručni tim za Logistiku čija je glavna oblast poslovanja organizacija transporta tereta  u medjunarodnom i unutrašnjem saobraćaju . Trudimo se da opravdamo našu poslovnu devizu „ Logistika u interesu privrede „ Odlike našeg poslovanja na kojima insistiramo su preciznost, brzina, povoljne cene.

KVALITET JE NAŠ PRIORITET

Teretni saobraćaj

ЛУКОИЛ СРБИЈА АД

 

Ponuda za snabdevanje 
članova Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ Beograd

Prosleđujemo Vam spisak Lukoilovih 115 benzinskih stanica na teritoriji Srbije, kao i ispitivanje kvaliteta premijum EKTO dizel goriva, obavljeno u Mašinskom fakultetu u Beogradu – koje pokazuje da korišćenjem EKTO goriva dovodi do niže potrošnje motora i poboljšanja drugih radnih karakteristika.

U delu kartične prodaje odnosno snabdevanja na Lukoil benzinskim stanicama, članovima Poslovnog udruženja drumskog saobraćaja „Srbijatransport“ Beograd odobren je maksimalan fiksni rabat, bez obzira na pojedinačne preuzete količine.

Za članove koji troše više od 4000 litara mesečno, odobren je još veći popust na Benzinskim stanicama Lukoil-a.

Članovi Srbijatransporta imaju mogućnost da sipaju Evro i Ekto dizel po istoj ceni.